Перейти до основного вмісту

“Тут величезне питання: а хто буде приймати рішення?”: Військовий експерт попередив про нову небезпеку для України з 1 червня


Військовий експерт Олег Жданов попереджає, що Україна влітку може зіткнутися з труднощами в питанні переговорів про постачання зброї через сезон відпусток у європейських політиків. Про це він сказав в інтерв’ю UkrLife. Експерт засумнівався, що “українське питання” буде для деяких європейських політиків першочерговим, передають Патріоти України.

“Не забувайте, що весь світ, крім нас з вами, живе в умовах мирного часу. У них немає тривог, ракетних ударів, нічого. Не забувайте, що не за горами 1 червня. І розпочинає сезон відпусток у Європейському політикумі. Тут величезне питання: а хто буде приймати рішення? Хто засідатиме? Ви думаєте, вони залишаться на літній період і будуть сидіти вирішувати глобальні питання? Особливо з такими спробами лобізму того, що “а давайте переговори з Росією організуємо”? Ось, в чому питання”, – сказав Жданов.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

“Врятувала дуже багато наших хлопців”: на війні загинула 28-річна Марія Власюк

На Луганщині, біля населеного пункту Білогорівка загинула сержантка Марія Власюк. Вона рятувала життя наших воїнів.  Марія прцювала фельдшером евакуаційного відділення медичної роти. Дівчина була фельдшером евакуаційного відділення медичної роти. З 24 травня вона перестала виходити на зв’язок, тоді її сім’я почала шукати дівчину. Вчора повідомили що дівчина загинула. Їй було лише 28 років. “Наша землячка з села Бистричі, фельдшер евакуаційного відділення медичної роти, мала попереду ціле життя, яке віддала за наших хлопців на передовій.  Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль рідним від втрати доньки, сестрички…” – йдеться в дописі. Нехай Марії земля буде пухом, а пам’ять про героїчну доньку України вічно зберігатиметься у наших серцях.

Дієта З Варених Яєць: За 2 Тижні Можна Скинути До 11 Кг

  Усі люди прагнуть мати гарний зовнішній вигляд, тому стараються певною мірою харчуватися здоровими продуктами. Але бувають й такі періоди, коли ми втрачаємо самоконтроль, особливо під час застіль, й не встоюємо перед безліччю закусок та солодощів. Але ми сьогодні вам розповімо, як повернути собі власну форму за допомогою унікального раціону. Спробуйте дієту «Варене яйце». До складу цієї дієти входять не лише варені яйця, а й інші продукти, зокрема цитрусові, які будуть насичувати організм корисними речовинами. Дієта «Варене яйце» не дуже жорстка, тому не хвилюйтеся про те, що вам доведеться голодувати. Не забувайте під час дієти випивати достатню кількість води. Саме вода є ключовою ланкою, оскільки буде виводити токсини з організму та допоможе живити клітини. Щодня слід випивати 8 склянок води. За допомогою цієї дієти ви зможете схуднути від 5 до 11 кг за два тижні. Під час дієти суворо заборонено вживати солодощі, газовані та алкогольні напої, солоні та гострі продукти й напівфабри