Перейти до основного вмісту

У Тернополі напівголий відчайдух видерся на високу колону, а тоді кинувся з неї в озеро (ВІДЕО, 18+)

(17 червня) у Тернополі стався неоднозначний і тривожний інцидент: у мережі опублікували відео, як невідомий, напівголий чоловік у Тернополі видерся на колону біля озера, а тоді кинувся у воду.

Як інформують “Тернополяни”, чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння забрався на одну з колон, що на набережні Тернопільського ставу та зістрибнув звідти у воду.

Поряд знаходиться табличка, яка інформує про заборону купання у цьому місці. Втім, це не зупинило відчайдуха.

На щастя, з ним усе добре, втім наслідки таких дій могли бути непоправні — там глибоко, є каміння та й вода непридатна для купання.

Людей, які були свідками події, налякав стрибок, адже ніхто з тих, хто спостерігав за «підкоренням» колони, не сподівався, що невідомий додумається пірнути в озеро.

На сторінці «kanapka_te» в «Інстаграмі» вчинок чоловіка засуджують.



Джерело.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Схоже ми таки дочекалися дня, на який надіявся кожен українець: 35 хв назад прийшло таке довгоочікуване повідомлення…«ЗСУ вже йдуть»

Схоже сьогодні нас чекає буз перебільшення насичений подіями день Звільнення Херсону стало настільки близьким як ніколи. Маємо свіжу уніофрмацію Мер міста в себе на сторінці написав наступне повідомлення: В Олешках відбуваються “правильні процеси” а тому цивільне населення повинно сприяти їхній ефективності. Мер підконтрольного РФ міста Олешки в Херсонській області Євген Рищук закликав місцевих, які мешкають поряд з об’єктами, де живуть російські солдати, а також поряд з російською військовою технікою та іншими військовими об’єктами «їхати звідти подалі». адже там ймовірно в ночі буде “гаряче”. Схоже завтра нас чекають дійсно сенсаційні події!!! За його словами, «ЗСУ йдуть».

Дpoздoв: “Альo, українці, ви в своєму умі? Я шoтo нe дoгaняю paдocтi нaшиx cпiвгpoмaдян cтocoвнo дopучeння уpяду poзpoбити вiзoвий peжим iз Рociєю пicля уcпiшнoї eлeктpoннoї пeтицiї.”

Альo! Якi вiзи з pociйcькoї фeдepaцiєю? Я шoтo нe дoгaняю paдocтi нaшиx cпiвгpoмaдян cтocoвнo дopучeння уpяду poзpoбити вiзoвий peжим iз pociєю пicля уcпiшнoї eлeктpoннoї пeтицiї. Який вiзoвий peжим, шaнoвнi? Пoвнa зaбopoнa в’їзду нa пiдcтaвi opкiвcькoгo гpoмaдянcтвa – й дa cвiдaнiя. Нeзaлeжнo вiд вiку й cтaтi, ocвiти й пoглядiв. Вiдкoли pуcкий в’їxaв дo нaшoї кpaїни нa тaнку i влeтiв нa бoмбapдувaльнику – нi пpo якi вiзи нe мoжe бути мoви. Лишe зaбopoнa в’їзду. А виїзд – лишe в фopмaтi 300 (у кpaщoму випaдку) aбo 200 (cтaндapт). Для пpиклaду, Лaтвiя пpипинилa видaчу вiз pociянaм у пepший жe дeнь вiйни. Бaгaтo кpaїн Євpocoюзу зpoбили тe caмe. А нaшi лишe зapaз poзiщeдpилиcя нa вiзoвий peжим! Тa й тo, тaкe вpaжeння, нa вiдчiпнoгo, aби xoч якocь пepeкpити нeгaтивнi piшeння cтocoвнo iншиx пeтицiй з нe мeншoю кiлькicтю пiдпиcaнтiв. Рiшeння пpo вiзи є зaпiзнiлим нa 30 poкiв мaкcимум, нa 8 – тoчнo. А зapaз, пicля пoвнoмaштaбнoгo втopгнeння, нe пpo вiзи тpeбa гoвopити – a пpo зaбopoну в’їзду!

“Я вас благаю, люди, не мовчіть, ви не уявляєте, що з ними там роблять”: сестра “Волини” закликала допомогти повернути додому захисників Маріуполя – ВІДЕО

Сестра захисника “Азовсталі”, вже легендарного командира морпіхів 36-ї бригади Сергія Волинського, закликала кожного українця допомогти повернути своїх героїв додому. Для цього, переконана Тетяна Харько, необхідно постійно нагадувати світові про мужніх і незламних воїнів, які нині перебувають у полоні. Всі вони мають повернутися додому, туди, де на них чекають їхні батьки, кохані та діти. Про це вона сказала на пресконференції у Києві 30 травня. Сестра командира “Волини” нагадала, що захисники Маріуполя повністю виконали наказ і тримали місто, вразивши своїм героїзмом увесь світ. “Морпіхи та всі інші захисники “Азовсталі” гідно виконали усі поставлені завдання. Вони стримували собою потужний натиск на всю Україну, не пропускаючи ворога на інші території. Зараз виходить так, що люди починають забувати про подвиг наших захисників”, – зазначила Харько. Вона наголосила: аби не нашкодити переговорам щодо обміну незламних воїнів на полонених окупантів, їхніх родичів просили зберігати тишу. О