Перейти до основного вмісту

“Врятувала дуже багато наших хлопців”: на війні загинула 28-річна Марія Власюк


На Луганщині, біля населеного пункту Білогорівка загинула сержантка Марія Власюк. Вона рятувала життя наших воїнів. 

Марія прцювала фельдшером евакуаційного відділення медичної роти. Дівчина була фельдшером евакуаційного відділення медичної роти. З 24 травня вона перестала виходити на зв’язок, тоді її сім’я почала шукати дівчину. Вчора повідомили що дівчина загинула. Їй було лише 28 років.

“Наша землячка з села Бистричі, фельдшер евакуаційного відділення медичної роти, мала попереду ціле життя, яке віддала за наших хлопців на передовій. 

Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль рідним від втрати доньки, сестрички…” – йдеться в дописі. Нехай Марії земля буде пухом, а пам’ять про героїчну доньку України вічно зберігатиметься у наших серцях.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

У Тернополі напівголий відчайдух видерся на високу колону, а тоді кинувся з неї в озеро (ВІДЕО, 18+)

(17 червня) у Тернополі стався неоднозначний і тривожний інцидент: у мережі опублікували відео, як невідомий, напівголий чоловік у Тернополі видерся на колону біля озера, а тоді кинувся у воду. Як інформують “Тернополяни”, чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння забрався на одну з колон, що на набережні Тернопільського ставу та зістрибнув звідти у воду. Поряд знаходиться табличка, яка інформує про заборону купання у цьому місці. Втім, це не зупинило відчайдуха. На щастя, з ним усе добре, втім наслідки таких дій могли бути непоправні — там глибоко, є каміння та й вода непридатна для купання. Людей, які були свідками події, налякав стрибок, адже ніхто з тих, хто спостерігав за «підкоренням» колони, не сподівався, що невідомий додумається пірнути в озеро. На сторінці «kanapka_te» в «Інстаграмі» вчинок чоловіка засуджують. Джерело.

“Волю Пташці!”: дівчина з Тернопільщини, яка захищала “Азовсталь”, опинилася у ворожому полоні (ВІДЕО)

Уродженка Тернопільщини Катерина, яку останнім часом частіше називають Пташкою, опинилася в російському полоні. Дівчина своїм співом підтримувала бойовий дух соратників при обороні “Азовсталі”. Зараз вона – в руках ворогів. Про це у Фейсбуці під оприлюдненим відео написала Оксана Ахроменко. “Натрапила на відео, яке боялась побачити… Катруся… Знаю цю дитину напевно років п’ять… Якось, йдучи з репетиції, Катруся розказала мені про її мрію, а я мала необережність підтримати і надихнути її на крок,який кардинально змінив її життя. Чесно?… Відчуваю свою провину в тому, що вона зараз у такій ситуації, що воно опинилась на війні замість того, щоб розвивати свою кар’єру співачки чи актриси, про що ми теж говорили… Але наша Катя у полоні. Буду сподіватися, що це все не на довго і що наших героїв Азову скоро поміняють, що я обійму Катрусю і добре “дам по дупі”(звичайно це жарт). Пишаюсь нею. Катя-справжня героїня, мужня, цілеспрямована, рішуча, самостійна! Її силі волі можна було позаздрити. Бач