Перейти до основного вмісту

Пачка соди, і ваші троянди будуть знову молоді та гарні. Дієвий спосіб омолодження кущів

 

Цей незвичайний засіб допоможе омолодити старі трояндові кущі. Після обробки цим розчином, вони швидко відростять нові пагони та продовжать пишно цвісти.

Інгредієнти:

  • Чиста вода 5 л.;
  • Харчова сода 1 ст. л.;
  • Сульфат магнію 1 ч. л.;
  • Нашатирний спирт 0,5 ч. л.;
  • Рідке господарське мило 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Розчиніть всі інгредієнти в воді та ввечері обприскайте рослини.

Згодом на кущах почнуть відростати крихітні гілочки, які швидко перетворяться в молоді пагони з багатьма бутонами троянд.

Омолоджений кущ буде ще довго квітнути та радувати своєю красою й ароматом аж до самої осені.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дpoздoв: “Альo, українці, ви в своєму умі? Я шoтo нe дoгaняю paдocтi нaшиx cпiвгpoмaдян cтocoвнo дopучeння уpяду poзpoбити вiзoвий peжим iз Рociєю пicля уcпiшнoї eлeктpoннoї пeтицiї.”

Альo! Якi вiзи з pociйcькoї фeдepaцiєю? Я шoтo нe дoгaняю paдocтi нaшиx cпiвгpoмaдян cтocoвнo дopучeння уpяду poзpoбити вiзoвий peжим iз pociєю пicля уcпiшнoї eлeктpoннoї пeтицiї. Який вiзoвий peжим, шaнoвнi? Пoвнa зaбopoнa в’їзду нa пiдcтaвi opкiвcькoгo гpoмaдянcтвa – й дa cвiдaнiя. Нeзaлeжнo вiд вiку й cтaтi, ocвiти й пoглядiв. Вiдкoли pуcкий в’їxaв дo нaшoї кpaїни нa тaнку i влeтiв нa бoмбapдувaльнику – нi пpo якi вiзи нe мoжe бути мoви. Лишe зaбopoнa в’їзду. А виїзд – лишe в фopмaтi 300 (у кpaщoму випaдку) aбo 200 (cтaндapт). Для пpиклaду, Лaтвiя пpипинилa видaчу вiз pociянaм у пepший жe дeнь вiйни. Бaгaтo кpaїн Євpocoюзу зpoбили тe caмe. А нaшi лишe зapaз poзiщeдpилиcя нa вiзoвий peжим! Тa й тo, тaкe вpaжeння, нa вiдчiпнoгo, aби xoч якocь пepeкpити нeгaтивнi piшeння cтocoвнo iншиx пeтицiй з нe мeншoю кiлькicтю пiдпиcaнтiв. Рiшeння пpo вiзи є зaпiзнiлим нa 30 poкiв мaкcимум, нa 8 – тoчнo. А зapaз, пicля пoвнoмaштaбнoгo втopгнeння, нe пpo вiзи тpeбa гoвopити – a пpo зaбopoну в’їзду!

“Я вас благаю, люди, не мовчіть, ви не уявляєте, що з ними там роблять”: сестра “Волини” закликала допомогти повернути додому захисників Маріуполя – ВІДЕО

Сестра захисника “Азовсталі”, вже легендарного командира морпіхів 36-ї бригади Сергія Волинського, закликала кожного українця допомогти повернути своїх героїв додому. Для цього, переконана Тетяна Харько, необхідно постійно нагадувати світові про мужніх і незламних воїнів, які нині перебувають у полоні. Всі вони мають повернутися додому, туди, де на них чекають їхні батьки, кохані та діти. Про це вона сказала на пресконференції у Києві 30 травня. Сестра командира “Волини” нагадала, що захисники Маріуполя повністю виконали наказ і тримали місто, вразивши своїм героїзмом увесь світ. “Морпіхи та всі інші захисники “Азовсталі” гідно виконали усі поставлені завдання. Вони стримували собою потужний натиск на всю Україну, не пропускаючи ворога на інші території. Зараз виходить так, що люди починають забувати про подвиг наших захисників”, – зазначила Харько. Вона наголосила: аби не нашкодити переговорам щодо обміну незламних воїнів на полонених окупантів, їхніх родичів просили зберігати тишу. О

Схоже ми таки дочекалися дня, на який надіявся кожен українець: 35 хв назад прийшло таке довгоочікуване повідомлення…«ЗСУ вже йдуть»

Схоже сьогодні нас чекає буз перебільшення насичений подіями день Звільнення Херсону стало настільки близьким як ніколи. Маємо свіжу уніофрмацію Мер міста в себе на сторінці написав наступне повідомлення: В Олешках відбуваються “правильні процеси” а тому цивільне населення повинно сприяти їхній ефективності. Мер підконтрольного РФ міста Олешки в Херсонській області Євген Рищук закликав місцевих, які мешкають поряд з об’єктами, де живуть російські солдати, а також поряд з російською військовою технікою та іншими військовими об’єктами «їхати звідти подалі». адже там ймовірно в ночі буде “гаряче”. Схоже завтра нас чекають дійсно сенсаційні події!!! За його словами, «ЗСУ йдуть».

“Волю Пташці!”: дівчина з Тернопільщини, яка захищала “Азовсталь”, опинилася у ворожому полоні (ВІДЕО)

Уродженка Тернопільщини Катерина, яку останнім часом частіше називають Пташкою, опинилася в російському полоні. Дівчина своїм співом підтримувала бойовий дух соратників при обороні “Азовсталі”. Зараз вона – в руках ворогів. Про це у Фейсбуці під оприлюдненим відео написала Оксана Ахроменко. “Натрапила на відео, яке боялась побачити… Катруся… Знаю цю дитину напевно років п’ять… Якось, йдучи з репетиції, Катруся розказала мені про її мрію, а я мала необережність підтримати і надихнути її на крок,який кардинально змінив її життя. Чесно?… Відчуваю свою провину в тому, що вона зараз у такій ситуації, що воно опинилась на війні замість того, щоб розвивати свою кар’єру співачки чи актриси, про що ми теж говорили… Але наша Катя у полоні. Буду сподіватися, що це все не на довго і що наших героїв Азову скоро поміняють, що я обійму Катрусю і добре “дам по дупі”(звичайно це жарт). Пишаюсь нею. Катя-справжня героїня, мужня, цілеспрямована, рішуча, самостійна! Її силі волі можна було позаздрити. Бач